Για σωστή προβολή χρησιμοποιήστε IE+7, Firefox, Chrome, Safari, Opera

© 2012 - ΑΝΑΒΑΣΙΣ A.E.                Σχεδιασμός & Ανάπτυξη DCSCOM.NET

ΑΝΑΒΑΣΙΣ Α.Ε.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ   ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ

 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένωνολιτική Απορρήτου

Η φιλοσοφία της εταιρίας

Η ΑΝΑΒΑΣΙΣ Ανώνυμη Τεχνική Εταιρία εξειδικεύεται σε μελέτες και κατασκευές μεγάλων projects τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

 

Είναι κάτοχος 3ης τάξεως εργοληπτικού πτυχίου και μέχρι σήμερα έχει αναλάβει και εκτελέσει μεγάλο αριθμό δημοσίων και ιδιωτικών έργων τόσο γενικής όσο και πλήρους εξειδικευμένης μορφής . αποκτώντας την πολύ καλή και μεγάλη εμπειρία που χρειάζονται οι σημερινές κατασκευές.

 

Με την ποιότητα στις προσφορές της, τη συνέπεια στις υποχρεώσεις της και τις απατήσεις της για σωστές κατασκευές, η ΑΝΑΒΑΣΣΙΣ Α.Ε. έχει την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία να αναλάβει κάθε εξειδικευμένο έργο του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

 

Η ΑΝΑΒΑΣΣΙΣ Α.Ε. έχει εκτελέσει με επιτυχία έναν αριθμό συμβάσεων για έργα στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. Με την παράδοση των έργων σύμφωνα με τον προγραμματισμό ή και νωρίτερα από την πρόβλεψη της σύμβασης, η Εταιρία συνέβαλε αποτελεσματικά στην επιτυχή διοργάνωση του σημαντικού αυτού γεγονότος στην Ελλάδα.

 

Το μέγεθος της Εταιρίας της επιτρέπει να συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων εταιριών στην ελληνική αγορά και να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της σε αγορές του εξωτερικού τα επόμενα χρόνια.

 

Έχοντας εξασφαλίσει ένα σημαντικό κύκλο εργασιών με βάση συμβάσεις που έχουν ήδη υπογραφεί, η Εταιρία κάνει δυναμικές κινήσεις για την ανάληψη νέων έργων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Εσείς ονειρεύεστε, εμείς πραγματοποιούμε!